Mix 2013

 
TEKNISKA KVARNEN, ÖREBRO
 
Kaffemorgon innan vi hämtade upp Will, Ingrid och Pontus för vidare färd till Karlslund och Tekniska Kvarnen. En typ av TomTit i tre våningar.
1) Café/försäljning, yngre barn + lekexperiment
2) Lite äldre t.ex. el/ström
3) Tågdel
 
Många månader senare var jag tillbaks igen, denna gång med sorkarna, pa och Becka...vilket blev uppskattat. Men frågan är vem som har mest roligt där!?! Jag får en känsla av att vi vuxna fick ut mer av det än de yngre :D
 
visitorebro.se/göra/aktörer/tekniska-kvarnen
 
 
 
ARBOGA
 
Kom till Arboga vid 9-tiden och strosade gata upp och gata ner med kameran i högsta hugg. Blev fullkomligt kär i den gamla delen. Lämpar sig perfekt för en sommarstros!
 
https://www.arboga.se/uppleva--gora
 
 
SOCKENSTUGAN (utanför Laxå)
 
Vaknade upp till en ej-snöande-värld och lagom till vi skulle till Bodarne blev det en snö-vräka-ned-värld. Dumt egentligen att ge sig ut på vägarna, men eftersom Emmis skulle stå i Promenad-ståndet denna 2:a advent så åkte jag, ma, pa och sorkarna dit. Jag bjöd gänget först på en fika inne i Sockenstugan (3 vuxna + 2 barn = 140 spänn) innan vi gick ut och frös ihjäl.
 
cafesockenstugan.se
 
 
ART KIM
 
Tog med Ali på ART Kims vernissage där vi sprang på Becka, Emma och Evelina. Gick runt och njöt av underbar konst. Älskar Kims konst, skulle vilja dekorera hela hemmet med "honom".
 
miktra.se 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: