Mix 2007

 
Följde med Janne när han skulle till ögondoktorn och blev att vi efteråt åkte ut till Sanna Kroa och käkade. Sanna Kroa är ett litet familjärt motell med restaurang och ligger strax utanför Örebro.
 
www.sannakroa.se
 
Sommaren innebär glassätande och i närområdet har vi Revelbadets Camping som är beläget mitt emellan Laxå och Askersund. Området räknas till nationalpark Tiveden och ligger utefter landsväg 205 och här kan man hyra stugor, campingplats, och de har servering och kiosk.
 
www.revelbadetscamping.se
 
Emma och Lasse hämtade upp för vidare färd till Vingåker Factory Outlet. Här hittar man märkeskläder upp till 70 % lägre pris än i butik och de har även en web-shop. Emma var i paradiset men själv hittade jag bara två par sockor. Behöver man fylla magarna så finns café och bistro, men vi hoppade det och åkte in i Vingåker för pizza. 
 
www.vfo.se
 
Fick besök en dag av Lasse och även om Örebro är en liten stad så finns det massor att upptäcka nyinflyttad som jag var. Promenad, promenad, promenad. Först en frukost vid Behrn Arena och kollade när ÖSK tränade. Gick sen till Universitetet och strosade runt på området, och sen blev det Stadsparken, denna underbara gröna oas. Och vi avslutade på den gröna vägen då vi på hemvägen hoppade in på Gröna Grodan och njöt god baguette.
 
Och om man lämnar sommaren bakom sig och skuttar fram till vintern så finns Wadköping och julmarknaden där som pågår söndagar fram till jul. Wadköping, denna lilla stad i staden som ligger centralt med sina trähus, café, restaurang, museer, handelsbod, bageri m.m. Första gången jag var på julmarknaden och blev förtjust...så mysigt! Blev att införskaffa saffranshonung och glöggte innan jag sprang över de sötaste små nakenfis-tomtarna som jag givetvis var tvungen att köpa. Avslutade med gudomlig god camembert med hjortronsylt som jag åt på plats.
 
www.visitorebro.se

Kommentera här: