Mix 2009

 
Januari
Var ner på Hindersmässan och kom hem med fyra linnen, en munkjacka, honung och lite godis. Varit matt och trött, trodde inte jag skulle ta mig hem.
 
April
Varit iväg till Örebro Läns Museum och kollat in In Hate We Trust. Väldigt intressant och ledsamt, handlade om synen på och hatbrotten m.m. mot HBT-sexuella. Ibland skäms man att vara människa!
 
Juni
Ut med tjejerna på kvällen, först till Strömpis för mat och öl och avslutade på Bishop Arms.
 
Upp tidigt och gjorde mig iordning för Lek- & Buslandet. Tyvärr var vädret extremt fint och jag hade nog helst tillbringat tid i Stadsparken, men men...Fick en rolig lek-dag i alla fall, var där i tre timmar. Min favorit blev Lazer Zone, oj oj oj vad jag krigade.
 
Till Stadsparken och kokade hjärnan, vilken underbar hetta. På vägen hem hoppade jag in på Örebro Konsthall och kollade intressant konst: Made in Berlin.
 
Oktober
Till Stadsbiblioteket och kollade lite utställning: Kommunismens brott i Ryssland.
 
December
Var på O, Helga Natt med Lasse och farsan. Charlotte Perelli och Brolle bl.a. uppträdde. Vilken röst han har, han sjöng så jag fick tårar i ögonen. Gråkallt och jag tappade känseln i de flesta tårna.
 
Sista dagen på året och Lasse och Emma dök upp. Släpade runt på en högklackad arg Emma och en sur Lasse. Kul avslut på året!!! Det blev mat på Hanoi innan vi gick hem till mig och upp på taket och tittade på fyrverkerierna. De båda sov över och höll på att frysa ihjäl. Ha ha...rätt åt surmulingarna.
 
 
Annars har jag mest bara bott i Marieberg Köpcentrum och Askersund när jag inte har njutit Stadsparken och sommarunderhållningen där...Vänster-tal, rockande tjejer, IOGT-NTO-uppträdande med EU-info, rock med lokala band, diggande av hårdrock, spanat in sound checks och Gammeldansens Vänner som dansade tjosan. Och mitt uppe i allt fick kanadagässen ungar och jagade alla som hade hund. DET var den riktiga underhållningen!
 

Kommentera här: