Sockenstugan, del 3

 
Tog privattaxi till Sockenstugan och inledde med en smörgås-och glasslunch. Installation i stugan innan det blev en 3-timmarspromenad mot Rom. Dock kom vi aldrig fram utan vände och gick tillbaks för en dusch efter svettningar i den kvava åskluften.
 
 
Mot Laxå för sen middag och hamnade på Burger King vilket inte satt helt fel. Sen blev det att stjäla med sig bilen tillbaks till ett öde Socken-område och avslut med lite prat över köksbordet. Och jag avstod från det sista toabesöket då man aldrig vet vad som gömmer sig i buskarna, och toan får man gå ut och runda hörnet för att komma till.
 
 
Sov som en kratta i den hårda sängen som fick min rygg att gråta, men till slut måste jag ändå ha somnat till ordentligt och blev väckt på tok för tidigt av en hemvändande promenadkompis. Så jag passade på att morna mig och tog en liten stros och njöt i den kyliga morgonluften innan jag åkte till Laxå och tog frukost hos morsan.
 
 
Sen hade jag 2 1/2 timme kvar på bokningstiden och satte mig på verandan och njöt i det fina vädret med en bok. Så skönt och rogivande. Vid 11-tiden lämnade jag in nyckeln och även jag blev en hemvändare.