Kumla i juni 2022

 
Efter sopplunch hos och med morsan så hoppade jag på tåget till Kumla där Familjen Kumla väntade, dags för ett mini-mini-semesterdygn som inleddes med kramar och ben som i Etapp 1 pinnade på i över milen och en del av etappen blev ett desperat sökande efter mat. 
 
 
Mot Kumla Sjöpark och Restaurang Goda Rum, men nä...1 1/2 timmes väntan. Mot Restaurang Sjösidan i stadsparken, men nä...trubadurkväll och bara bokade platser. Det var bara att sikta in oss på Aramis inne i stan och där kunde vi äntligen fylla våra magar.
 
 
Vilade lite i gröngräset efter maten och sen fick jag Kumlahumlingar i sängen på mitt lilla rum med de skönaste av sängar. Lite vila innan vi fortsatte att pinna på, första etappen blev under gassande solsken och med kvav åskluft, andra etappen blev blåsig, osolig och lite småkall, men så jag har njutit av dagen i trevligt sällskap, god mat, stadsliv och naturmiljö.
 
 
Somnade sent, vaknade tidigt med några timmar till frukosten, en hotellfrukost med Kumla-familjen då jag skulle bjuda dem. Ingen större buffé, men det fanns allt och lite till och vi åt tills vi nästan sprack. Blev sen en liten promenad hem till dem, men jag bröt upp rätt så snabbt då det var dags för packning och utcheckning. Halva familjen dök sen upp på torget i Kumla då det var dags för några konstnärer och Open Art i miniformat.
 
 
Förbi sen och hämtade resten av familjen då det var dags för en Killevippen-fika vid ICA Maxi i förbutiken innan vi satte fart mot Kumlaparken och några timmar i solen innan det var dags för mig att bryta upp och bege mig hemåt efter två hett underbara halvdagar.