Västerås 2022

 
Lullade fram till 10-tiden då jag hoppade på tåget till Västerås, i Kumla dök humlingarna upp. Ny stad, nya upptäckter och så vi strosade och upptäckte. Parker, byggnader och gata upp och gata ner, och hungrigare och hungrigare blev vi. Och surare! Vi enades till slut om mat på Tip Top och så vi njöt! Sen raka vägen mot Steam Hotel och våra underbara Superior Loft Rooms. Och vilket häftigt industriromantiskt hotell vid Mälaren. Hotellet är ett gammalt ångkraftverk från 1917! 
 
 
 
Efter att vi hade installerat oss blev det utespring igen. I timmar! En underbar dag med fint väder och tog sen vila innan den sista etappen som bestod av lek och utespring kvällstid. Sen blev det skönt att ta en lång varm dusch och sömn på loftet. Sov mer än gott!
 
 
Upp tidigt och upptäckte ett meddelande från Kumla, de var redan ute och sprang så jag sprang efter. Blev en skön stros med nya upptäckarvägar och lek för oss alla fem. Sen till hotellet för frukost, och vilken frukost...mysig miljö, glad frukostpersonal och go magfylla. Sen tog Frank, syrran och jag och utforskade delar av hotellet. Åh, vad jag hade velat vara där ytterligare en natt!
 
 
 
Dags att plocka iordning allt inför utcheckningen med bordtennis som avslut. Mot tågstationen för att lämpa av packningen och fick en trilskandes förvaringsbox, men till slut kunde vi fortsätta stadsspringet ytterligare några timmar innan hemfärd.